On som?

La Borda del Rector està situada a pocs metres de l’entrada de la Vall d’Incles, entre Soldeu i El Tarter. Us deixem un mapa explicatiu on podreu trobar quina és la millor manera d’arribar al nostre restaurant.

Si veniu des d’Andorra la Vella: Som a només 28 quilòmetres del centre d’Andorra la Vella. Aneu per l’avinguda de Tarragona en direcció a Canillo i continueu recte per la carretera de l’Obac. Passeu per Escaldes-Engordany i Encamp fins a arribar a l’entrada del poble de Canillo. Continueu en direcció a França, passeu pel poble del Tarter i finalment arribareu a Incles. El restaurant es troba a mà esquerra (direcció França).

Si veniu des del Pas de la Casa: El restaurant està a només 15 quilòmetres del centre del Pas de la Casa. Teniu dos opcions, o bé aneu pel Túnel d’Envalira o bé travesseu el port d’Envalira. En ambdós casos, quan arribeu a les Bordes d’Envalira heu de continuar en direcció a Andorra la Vella. Passareu el poble de Soldeu, i just després del poble, després d’un revolt que entra a la Vall d’Incles, trobareu el restaurant a mà dreta, en direcció a Andorra la Vella.